Hvalpe / Hvalpe Teen Wolf
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene er i denne i uge blevet chippet, så nu er der ingen der halsbånd på mere, de var også rigtig gode til at få rykket hinandens halsbånd af. Hvalpene har næsten hverdag været udenfor deres hvalperum enten i "hvalpe børnehaven" eller udenfor når vejret har været til det. De bliver mere og mere modige, alt bliver undersøgt og de løber lidt længere væk fra os, når vi fløjter/kalder kommer de rigtig glade hen til os igen. De er også blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem. Hvalpene vil rigtig gerne snakke med os når vi kommer ned til dem og de komme ofte hen til lågen i hvalperummet og gør opmærksom på at de er i rummet, dog ikke når vi siger godnat, så er der ro i rummet indtil næste morgen. 
 
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. De er meget nysgerie og vil gerne snakke med os ned vi kommer ned til hvalperummet. De er også begyndt at bruge "hunde WCét" til det store.
De er også klar over hvornår de skal have hundemad og så sidder de klar ved mad truget. De drikker vand og så er de stadig glad for Nata´s mælkebar.
Hvalpene har også været lidt ude i haven også har de været i "hvalpebørnehaven",
man kan tydligt se at de prøve mere og mere
 
 
 
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene.
De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De har også opdaget de andre hvalpe i kasse, så de er begyndt at "slåse" med hinanden. Her sidst på ugen er de begyndt at få opblødt hvalpefoder, som de alle spiser.
På hver deres forskellige måder ofte midt i maden, så de er ikke så pæne efter der har spist. De får stadig med ved Nata`s mælkebar hvor de også tit ligger og hygger.
Hvalpene er også flytte ud af hvalpekassen, så de har fået mere plads og de har fået hvalpe wc´et og startet med toilettræning.
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen
Der bliver spist og sovet.
En helt masse knirke lyde
Nata vokser med opgaven som mor hun pudser og nusser omkring hendes hvalpe.
De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe Teen Wolf

Team Meinert´s Teen Wolf - ca 8 uger
     
 Malia  Kira  Tracy
     
 Nolan  Liam  Derek
     
 Theo  Zach  Enzo
24.04.2020.
Tøserne på tur.
17.04.2020
9 små "burhunde"
14.04.2020.
Nata og børn spiser rester.
13.04.2020
9 på stribe.
4 uger
     
 Lilla pige  Rød pige  Orange - pige
     
 Blå - Han  Sort - Han  Brun - Han
     
 Gul - Han  Grå - Han  Grøn - Han
06.04.2020
Hvalpene er flyttet ud af hvalpekassen.
19.03.2020.
Dag 2 i hvalpekassen
18.03.2020.
Nata med sine 9 små hvalpe.
Team Meinert`s Violetta Francesca- Nata
Uge 8 i hvalpekassen
Det er den sidste uge i hvalpekassen, hvor der har været rigtig gang i rummet der er blevet tumlet, leget m.m. Hvalpene vil rigtig gerne udenfor rummet og prøve nye  grænser af. Flokken hygger sig i rummet og meget gerne i en stor klump.
Når vi kommer ind rummet er der med det samme og vil meget gerne snakkes med
De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier. 
Uge 6 i hvalpekassen
Flere af hvalpene har ikke deres halsbånd på mere, da det ikke holder mere i velcroen, men vi kan stadig kende dem fra hinanden og den i kommende uge blive de chippet. Vi er bygyndt at give dem mad som "fodersøg", da der altid var en eller to der lå i fodertruget, så de andre ikke kunne få noget at spise, nu er vi sikker på at alle får noget at spise hver gang. Der er ikke så meget ro i hvalperummet mere hvalpene er blevet mere aktive og nysgerie, de kigger op når vi kommer forbi rummet. Hvis de andre hunde kommer ned eller vi sætter os ved lågen så er de hurtigt henne ved lågen for at snakke med os. Hvalpene er blevet gode til at bruge deres "hunde-WC" og når de er uden for rummet er de gode til at giv lyd hvis de skal lave "stort". De er næsten udenfor deres rum hver dag enten helt udenfor eller i "hvalpebørnehaven", og de er rigtig nysgerie og går på nye oplevelser. Det er ikke altid de er færdig med at lege, når vi sætter dem i rummet igen. 
Uge 4 i hvalpekassen
Der er kommet mere liv i hvalperummet.Hvalpene har nu hel rummet og der bliver tumle og prøvet kræfter med hinanden, når de er vågne. De er ved at finde deres egen lyd, så vi kan ofte høre små bjæf. Vi kan også se at de små hvalpetænder er ved at komme frem, så alt skal undersøges. I denne uge har vi også haft dem lidt ude i det fine vejr,
og de er rigtig nysegeri. De får nu fast føde og mælk fra Nata, de har ikke rigtig lært endnu at de ikke må gå i maden, så nogle gang har de mad i hele pelsen.
 
Uge 2 i hvalpekassen
Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem krybe og forsøge på at bruge benene. Både hvalpene og Nata har fundet en rytme med hensyn til livet i hvalpekassen. Stadig væk går tiden med at spise og sove.
Nata er begyndt være lidt mere sammen med resten af familien hvilket hun nyder, men hun vil også rigtig gerne være sammen med hendes hvalpe.
Vi er begyndt at kunne ane de små sprækker ved øjnene på hvalpende, se det bliver så spændende at se når de små øjne kommer frem.