Hvalpe / Hvalpe Divergent
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene har ikke længere deres halsbånd på, da det ikke holder når leger med hinanden og nu er de chippet og fået navn i stedet for farver. Hvalpene bliver mere og mere modige og går på nye opdagelser og alt bliver undersøgt når de er i "hvalpebørnehaven". De finder hurtig på noget nyt i forhold til dagen før. De løber frem og tilbage, prøver kræfter med sig selv og hinanden. De elsker at tage deres legetøj i munden og komme hen og viser det. De er blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem. Hvalpene vil rigtig gerne snakkes med os når vi kommer ned til dem og de kommer ofte hen til lågen i hvalperummet og gør opmærksom på at de er i rummet. Det bedst de ved er at komme op, og så er de rigtig søde.
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. De er helt klar over når de store hunde får mad, så er de også klar og giver lyd, så vi ved at de har hørt der er mad. De bliver mere til hunde der næsten spiser almindeligt hvalpefoder også får de stadig mælk ved Nate.I rummet prøver kræfter med hinanden, så der kommer nogle gange nogle høje hyl. De er begyndt at bruge "hunde WCét" til det store og nogle er dem løber ind på ”hunde wcét” når de er udenfor rummet. Når de er i "hvalpebørnehaven" er de rigtig begyndt at gå på opdagelse og prøve mere.
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene. De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De har også opdaget de andre hvalpe i kasse, så de er begyndt at "slås" med hinanden. De prøver også deres lyde og især når de gerne vil have mad fra Nata. Her sidst på ugen er de begyndt at få opblødt hvalpefoder, som de alle spiser, på hver deres forskellige måder ofte midt i maden, så de er ikke så pæne efter der har spist. Nata er god til at komme og gøre dem fine igen også får de også lidt fra Nata´s mælkebar
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen. Flokken fundet deres egen rytme i hvalpekassen, hvor der kommer en helt masse knirkelyde og der spist og sovet. Nata er en rigtig god mor der pudser og nusser omkring hendes hvalpe, hun er god til selv at få slappet af. Nata har også overskud til at komme op i stuen og være lidt sammen med resten af familien.De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe Divergent

22.12.2023
Divergent kuldet ca uge 7 1/2 uge
 
     
 Jeanine  Molly  Tris
     
 Marcus  Mor - Nata  Caleb
     
 Ezra  Will  Max
21.12.2023
20.12.2023
Hvalpene
18.12.2023
De er blevet gode til at spise.
18.12.2022
5 uger gamle, de er blevet store og frække.
13.12.2023
12.12.2023
 Divergent kuldet ca. 4 1/2 uge
 
     
 Rød - Hun  Lilla - Hun  Brun - Hun
 Lyseblå - Han    Pink - Han
Gul - Han Blå - Han Sort - Han
04.12.2023
De er blevet gode til at spise.
30.11.2023
28.11.2023
Der er kommet liv i hvalpene.
Nata og 8 hvalpe 1 uge gammel, vi har fået lidt mere plads.
Uge 8 i hvalpekassen
Hvalpene er kommet godt ind i det nye år stille og roligt.
Det er den sidste uge i hvalpekassen. Flokken hygger sig i rummet, der bliver selvfølgelig også tumlet, leget m.m. De er også blevet mere frække og kender deres spisetider, næsten, for de holder øje med de store hunde og når de store får mad, giver hvalpene lyd fra sig også skal de også have mad. Hvalpene elsker at komme ud af rummet, også er der gang i dem. De løber rundt, tumler og leger med hinanden og hver for sig rigtige nysgerrig hvalpe der skal prøve nye grænser. De er ikke altid klar til at komme ind i deres rum igen. De er næsten altid klar vi lågen når vi kommer så de kan blive snakket med. De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier.
Uge 6 i hvalpekassen
Der er ikke så meget ro i hvalperummet mere hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige, de kigger op når vi kommer forbi rummet. Hvis de andre hunde kommer ned eller vi sætter os ved lågen så er de hurtigt henne ved lågen for at snakke med os. Ved spisetid for de andre hunde i huset, er hvalpene ikke tvivl om at de også skal have mad og de gør lige opmærksom på at de også er klar til mad og mælk fra Nata. De har deres egne opdragelses metoder (hvilke vi nogen gang kan høre), der bliver kæmpet, leget og sovet, de er blevet godt til at bruge deres ”hunde-WC”. Hvalpene kan godt lide at komme ud i "hvalpebørnehaven" og det er ikke altid de synes at de er færdig med at lege, når vi sætter dem i rummet igen. Hvalpene er i denne uge blevet chippet, så snart er de uden halsbånd, da disse ikke holder
Uge 4 i hvalpekassen
Der er kommet mere liv i hvalperummet, hvalpene har nu hel rummet og hvalpetoilette er kommet ind. De er ved at finde deres egen lyd, så vi kan ofte høre små bjæf. Når de er vågne, bliver der tumlet og prøvet kræfter med hinanden. Vi kan også se at de små hvalpetænder er ved at komme frem, så alt skal undersøges og når de er i hvalpe børnehaven går de på opdagelse, lige nu er det kun i kort tid, så komme de hen til os også lægger sig til at sove.De får nu fast føde opblødt i vand, og de er ved at lærer at de ikke må gå i maden. De elsker at få mælk hos deres Nata og når de har fået mælk, kan de godt ligge og hygge lege med Nata.
Uge 2 i hvalpekassen
De er flyttet ud i en lidt større hvalpekasse, det giver mere plads til hvalpene og Nata. Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem at krybe og forsøge på at bruge benene til at gå. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt i hvalpekassen. Stadig væk går tiden med at spise og sove. Når hvalpene sover, kommer Nata op i stuen for at være lidt sammen med resten af familien hvilket hun nyder, men hun vil også rigtig gerne være sammen med hendes hvalpe. Vi er begyndt at kunne ane de små sprækker ved øjnene på hvalpene, se det bliver så spændende at se når de små øjne kommer frem.