Hvalpe / Hvalpe Divergent
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene. De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De har også opdaget de andre hvalpe i kasse, så de er begyndt at "slås" med hinanden. De prøver også deres lyde og især når de gerne vil have mad fra Nata. Her sidst på ugen er de begyndt at få opblødt hvalpefoder, som de alle spiser, på hver deres forskellige måder ofte midt i maden, så de er ikke så pæne efter der har spist. Nata er god til at komme og gøre dem fine igen også får de også lidt fra Nata´s mælkebar
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen. Flokken fundet deres egen rytme i hvalpekassen, hvor der kommer en helt masse knirkelyde og der spist og sovet. Nata er en rigtig god mor der pudser og nusser omkring hendes hvalpe, hun er god til selv at få slappet af. Nata har også overskud til at komme op i stuen og være lidt sammen med resten af familien.De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe Divergent

30.11.2023
28.11.2023
Der er kommet liv i hvalpene.
Nata og 8 hvalpe 1 uge gammel, vi har fået lidt mere plads.
Uge 2 i hvalpekassen
De er flyttet ud i en lidt større hvalpekasse, det giver mere plads til hvalpene og Nata. Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem at krybe og forsøge på at bruge benene til at gå. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt i hvalpekassen. Stadig væk går tiden med at spise og sove. Når hvalpene sover, kommer Nata op i stuen for at være lidt sammen med resten af familien hvilket hun nyder, men hun vil også rigtig gerne være sammen med hendes hvalpe. Vi er begyndt at kunne ane de små sprækker ved øjnene på hvalpene, se det bliver så spændende at se når de små øjne kommer frem.