Hvalpe / Hvalpe Bratz
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene er blevet rigtig aktive og der bliver leget, prøvet kræfter så de kan blive til rigtig hunde. De er også blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem. De elsker at komme i haven sammen med resten af flokken og vil rigtig gerne lærer af de store hunde og når der er de ude af alene nyder de at lege i hulen eller også går de på opdagelse. Så snart vi fløjter/kalder kommer de i fuld fart hen os. Når de er i "hvalpebørnehaven" finder de hurtig noget på nyt i forhold til dagen før, nogen gange er de heldig at have mor Mila med i børnehaven hvilket de nyder. Hvalpene vil rigtig gerne snakke med os når vi kommer ned til dem og de komme ofte hen til lågen i hvalperummet og gør opmærksom på at de er i rummet.
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. De prøver kræfter med hinanden, så der kommer nogle gange nogle høje hyl og lige nu skal alt i munden, så snørebånd og bar tær er sagen. De har i denne uge været ude i haven sammen med Mila og de nyder bare at gå opdagelse sammen med Mila. De er også engang i mellem i ”hvalpebørnehaven”, der går de rigtig på opdagelse. De får nu opbløde hvalpefoder også stadig mælk fra Mila, men de hænger ikke så meget i hende mere.Mila er rigtig glad for hendes hvalpe og ser ud til at nyde deres selskab, en gang imellem overlader Mila hyggetiden til Moster Nata eller Amy. Hvalpene er nogle rigtig veltilpasse og hygge hvalpe der rigtig gerne vil snakkes med og komme så snart vi kalder på dem.
Uge 3 i hvalpekassen 
Hvalpene har fået øjne og har opdaget de andre hvalpe, så de er begyndt at "slås" med hinanden. De træner også i at finde deres egen lyd, små bjæf og der ligner at de kan blive til store "farlige hunde". De er småt begyndt at bevægt sig rundt i kassen, næsten som rigtig små hunde. De nyder godt af Mila´s mælkebar og er I god i stand, så det bliver spændende at se når de skal begynde at prøve at fået andet mad end mælk
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen.
Hvalpene kommer med en hel masse knirkelyde og bruger tiden på at spise, sove, spise, sove osv. 
Der kommer hurtig liv i  hvalpene, når de kan lugte deres mor, så åler de sig afsted. Mila er rigtig god mor der pudser og nusser omkring hendes hvalpe og hun har også overskud til at kommer op i stuen og være lidt sammen med resten familie.
De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe Bratz

10.04.2023
Tillykke til Team Meinert`s Bratz kuldet med deres 1 års dag
02.06.2022
Bratz kuldet ca 7 1/2 uge
 
Yasmin Cloe
Quinn Dexter
29.05.2022
22.05.2022
2 slemme og 2 søde.
20.05.2022
14.05.2022
Bratz kuldet ca.5 uger
   
   
13.05.2022
Første gang hvalpene ikke får blendet foder, kun opblødt.
12.05.2022
09.05.2022
04.05.2022
03.05.2022
Verden er blevet meget større, min vi bliver nu hjemme lidt længere.
04.05.2022
Hvalpene er nu 3 uger, og skal til at starte på hundefoder.
Det sviner lidt, men mor ryder op.
21.04.20222
10.04.2022
Mila har født 4 flotte hvalpe - 3 tæver og 1 han.
Uge 8 i hvalpekassen
Det er den sidste uge i hvalpekassen og der har rigtig været gang i rummet, der blevet tumlet, leget og hygget samt trænet i at blive renlig. De har hver dag været udenfor og i hvalpebørnehave.De vil rigtig gerne ud på nye opleverlser.og er ikke altid klar til at de skal ind i deres rum for at slappe af men de opgiver sig hurtigt
Når vi kommer ned og ser ind rummet er de der med det samme og vil meget gerne snakkes med. De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier.
Uge 6 i hvalpekassen
Hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige. De kigger op når vi står ved lågen og kalder vi på dem kommer de hen til os og de vil rigtig gerne snakkes med. De er rigtig gode til at spise deres opblødte foder og de drikker vand og får stadig mælk ved Mila. De lader Mila gå når de er færdig med at få mælk også er de klar til nye oplevelser enten i haven eller i ”hvalpebørnehaven”. De nyder at have Mila med når de er på opdagelse hun hygger om dem og opdrager/leger med dem. De er i denne uge blevet Chippet, så de har ikke længere halsbånd på
Uge 4 i hvalpkassen
Hvalpene et startet på fast føde og de er klar over når der kommer mad, så begynder de at kalde for så kan det kun gå for langsomt. De ved at de få Mila`s mælkebar ind bagefter, hvilket at de stadig nyder mere end den faste føde. Hvalpekassen er kommet ud og "´hunde toilette" er kommet ind, så de nu har hele hvalperummet og de er blevet til små hunde der tumler og prøver kræfter med hinanden. De små hvalpetænder er kommet frem, så alt skal undersøges
Uge 2 i hvalpekassen
Mila og hvalpene har fundet rytmen i hvalpekassen og hvalpene stor trives, det meste af tiden går det med at spise og sove. Mila er rigtig god mor der passer på hendes små ”lakridser”, men hun er også en del af resten af familien.
Når hvalpene har spist og er mætte kommer Mila tit op til resten af familie og hygger, men hører hun den mindste lyd fra rummer er hun dernede. Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem at krybe og forsøge på at bruge benene til at gå. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt i hvalpekassen. Vi er begyndt at kunne ane små sprækker ved øjnene, så det bliver så spændende at se de små øjne når de kommer frem.