Hvalpe / Hvalpe Rita
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene er blevet rigtig aktive i hvalperummet, der bliver leget, prøvet kræfter så de kan blive til rigtig hunde. De har en masse gode hygge timer sammen og nogen gang med deres mor. Det er nogle rigtig glade hvalpe der kommer hen til os når vi kommer ned til dem.Hvalpene har været ude både i haven og skoven og de går mere og mere på opdagelse væk fra os, men de kommer når vi fløjter. De er også blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem.
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. De er meget nysgerie og vil gerne snakke med os når vi kommer ind i hvalperummet. De er også begyndt at bruge "hunde WCét" til det store.
Hvalpene har også været lidt ude i haven, når vejret har været til det. De er meget nysgerie og opmærksomme på de nye omgivelser og lyde.
Hvalpene hygger samme med Tessa 
 
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene.
De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen, næsten som rigtige hunde. De har også opdaget de andre, så de er begyndt at "slåse" med hinanden og med deres mor. De prøver også deres lyde og især når de gerne vil have mad eller hygge ved Tessa.
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen
Der bliver spist og sovet og helt masse knirke lyde
Tessa nyder opgaven som mor hun pudser og nusser omkring hendes hvalpe.
Tessa har vasket dem, så meget at  deres halsbånd ikke holder længer

Hvalpe Rita

Hvalpene nu 7 1/2 uge

 Trine  Molly  Ricco
     
31.08.2020

 Trine  Molly  Ricco
     
     
22.08.2020
Hvalpene er nu flyttet til en større verden.
20.08.2020
3 uger gamle kan gå, gø og kræve opmærksomhed.
De er nu små hunde.
05.08.2020
Der sker ikke meget men vi hygger
Uge 8 i hvalpekassen
Dette er den sidste uge i hvalperummet, hvor der har været rigtig gang i rummet.
De har hygget sig med besøg af Amy - der har nydt at ligge sammen med hvalpene.
Hvalpene har været ude og prøve nye grænser af. De gerne hen til lågen når vi kommer ned til dem, de er rigtig glade for at komme op og blivet snakket med.
De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier. 
Uge 6 i hvalpekassen
Hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige.
De er næsten altid klar ved lågen på hver deres måde når vi kommer ned til dem.
Tessa elsker hendes hvalpe, hun hygger om dem og leger med dem.
Hvalpene kan godt lide at komme ud i "hvalpebørnehaven" og det er ikke altid de synes at de er færdig med at lege, når vi sætter dem i rummet igen.
De har ude at køre for at komme i skoven
Uge 4 i hvalpkassen
Hvalpene et startet på fast føde og de er klar over når der kommer mad, så kommer de hurtíg hen til madskålen og bagefter er får mælk fra Tessa´s mælkebar.
Hvalpekassen er kommet ud og "´hunde toilette" er kommet ind, så de nu har hele hvalperummet og de er blevet til små hunde der prøve kræfter med hinanden og vi kan også høre nogle små hyl når de får fat i hinandens ører.
De er blevet mere nysgeri og vil undersøge nye ting især vores snørrebånd
Uge 2 i hvalpekasse
Der er begyndt at ske lidt mere i hvalpekassen. Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere rundt, næsten som rigtig små hunde. Her i varmen ligger de lidt mere for sig selv, dog hygger de sig ved deres mor´s mækebar. Vi er begyndt at kunne ane de små øje.
Tessa er bare en rigtig god mor der passe på hendes små guldklumper. Hun er begyndt at gå ladt fra dem og komme op i stuen til andre mennesker og hunde.