Hvalpe / Hvalpe Evermoor
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene er blevet rigtig aktive i hvalperummet, der bliver leget, prøvet kræfter så de kan blive til rigtig hunde.  Det er nogle rigtig glade hvalpe der kommer hen til os når vi kommer ned til dem. De vil rigitg gerne ud på nye opdagelser både ude og indenfor.
Når vi fløjter eller kalder på dem komme de løbene i fuld firspring hen til os. De er blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem, når de er vågne.
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. De prøver kræfter med hinanden, så der kommer nogle gange nogle høje hyl, men general er de rigtig søde. Når vi komme ned til dem vil de meget gerne snakke. Når de er i "hvalpebørnehaven" er de rigtig begyndt at gå på opdagelse. De er blevet gode til at bruge "hunde Wcét" til det store.
De er blevet chippet, så det er blevet letter for os at kende forskel på dem.
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene. De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De har også opdaget de andre hvalpe, så de er begyndt at "slås" med hinanden. De træner i og finde deres egen lyd, små bjæf og noget der ligner at de kan blive til store "farlige hunde" :-)
Sidst på ugen er de flyttet ud af hvalpekasse, hvilke Zoe nyder, så er der også plads til hende, når de skal have mælk. De er også begyndt at få opblødt hundefoder, ikke alle synes det er lige godt de vil hellere have Zoe mælkebar.
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen, det røde lys skyldes varmelampe.
Zoe rigtig glad og stolt, passer godt på hendes hvalpe og viser os gerne.
I hvalpekasse trives hvalpene, der bliver spist og sovet, samt en helt masse knirke lyde.
 

Hvalpe Evermoor

04.03.2021

4 friske fyr på 71/2 uger - Team Meinert´s Evermore
 
   
 SEB  CAMERON
   
 IGGI  JAKE
 
26.02.2021
Fodersøg.
26.02.2021
Deres første due.
Det skal 4 til at bringe, det skal nok blive bedre.
23.02.2021
Gulvene er vasker, tæpperne er skiftet og hvalpene sover til middag.
Klar til en ny dag.
21.02.2021
Tålmodige mens der gøres rent.
15.02.2021
Hjemmeskole med "bedstemor".
Evermoor kuldet 4 uger
   
   
 
08.02.2021
Nu spiser alle hvalpene hundemad.
02.02.2021
Hvalpene er flyttet ud af hvalpekase, er begyndt at smage hvalpemad, og vokser hurtigt.
31.01.2021
Ro i kassen.
31.01.2021
Så kommer mor.
16.01.2021
Ro i kassen efter Zoe har været en tur i på marken.
15.01.2021
Zoe har født 4 flotte små hanner.
Uge 8 i hvalpekassen
Det er den sidste uge i hvalpekassen og der har rigtig været gang i rummet, der blevet tumlet, leget og hygget samt trænet i at blive renlig. De har hver dag været udenfor og i hvalpebørnehave og de er ikke altid klar til at de skal ind i deres rum igen, de vil rigtig gerne ud på nye oplevelser. Når vi kommer ned og ser ind rummet er de der med det samme og vil meget gerne snakkes med. De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier. 
Uge 6 i hvalpekassen
Hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige. De kigger op når vi står ved lågen og kalder vi på dem kommer de hen til os og de vil rigtig gerne snakkes med
Zoe er begyndt at opdrage dem, hun hygger om dem og leger med dem.
Hvalpene kan godt lide at komme ud i "hvalpebørnehaven" 
De har også været lidt ude i haven og de nye omgivelser skulle bare undersøge
Uge 4 i hvalpekassen
Der er kommet liv i hvalperummet, hvalpene har nu hel rummet.
Når de er vågne er de meget nysgeri og de tumler gerne med hinanden
De små hvalpetænder er kommet frem, så alt skal undersøges
De får nu fast føde og mælk fra Zoe, de har ikke rigtig lært endnu at de ikke må gå i maden, så nogle gang har de mad i hele pelsen. 
Uge 2 i hvalpekassen
Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem krybe og forsøge på at bruge benene til at gå. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt i hvalpekassen. Dog går det meste af tiden med at spise pg sove.Vi er begyndt at kunne ane små sprækker ved øjnene, så det bliver så spændende at se de små øjne når de kommer frem. Zoe er en rigtig glad hundemor og passe på hendes hvalpe, når hvalpende er mætte og sover kommer Zoe gerne op til os i stuen også har hun Zoe hygge tid.