Hvalpe / Hvalpe Soundtrack
Uge 7 i hvalpekassen

Hvalpene bliver mere og mere modige og går på nye opdagelser og alt bliver undersøgt. Når de er ude i haven bevæger de sig længere væk fra os og når vi fløjter/kalder kommer de rigtig glade hen til os igen. Når der er i "hvalpebørnehaven" finde de hurtig noget på nyt i forhold til dagen før. De løber frem og tilbage, prøver krafter med sig selv og hinanden. De er også blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem. 
Hvalpene vil rigtig gerne snakke med os når vi kommer ned til dem og de komme ofte hen til lågen i hvalperummet og gør opmærksom på at de er i rummet, dog ikke når vi siger godnat, så er der ro i rummet indtil næste morgen
Alle hvalpene har haft besøg af deres kommende familier.
Uge 5 i hvalpekassen
Hvalpene har i denne uge været lidt i "hvalpebørnehave", de var meget nysgerrig på de nye ting og omgivelser. I hvalperummet sker der også mere og mere, der bliver prøvet kræfter, så nogle gange kan man høre nogle hyl, men general er de rigtig søde.  Når vi kommer ned til døren i rummet begynder de at komme hen til lågen og sidder og kigger. De er også begyndt at bruge "hunde WCét" til det store, næste alle har lagt en lille pølse i bakken når vi kommer ned efter de har spist. De får nu hundemad supleret med Mila´s mælkebar. Flere af hvalpene har smidt "tøjet", så er det godt de er blvet chippe så man kan forskel på dem.
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene. De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De er meget nysgerrig på hvad der sker uden for hvalpkassen og de træner i og finde deres egen lyd, små bjæf og noget der ligner. De har også opdaget de andre hvalpe, så de er begyndt at "slås" med hinanden. De er også begyndt at få opblødt hvalpefoder, hvilket alle hvalpene spiser med velbehag, men de er ikke altid lige pæne når de er færdig med at spise, så er det godt at mor Mila kommer ind og vasker dem også kan de få deres livret mælk fra Mila´s mælkebar.
 
Uge 1 i hvalpekassen
Den første uge med "tøserne" i hvalpekassen
Der er en helt masse knirke lyde og der bliver spist og sovet.
Mila er rigtig god mor der pudser og nusser omkringe hendes hvalpe og hun har også overskud til at kommer op i stuen og være lidt sammen med resten familie.
De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe Soundtrack

26.11.2020
Vi kan godt være søde.
Soundtrack kuldet ca. 8 uger
       
 Delia  Nellie  Zara  Stella
       
 Gigi  Casey  Vicki  Leah
07.11.2020
Udflugt i haven.
4 1/2 uger hvalpe
       
 Delia  Nellie  Zara  Stella
       
 Gigi  Casey  Vicki  Leah
27.10.2020
Hvalpene er nu oppe på 3 gange hvalpemad om dagen, så nu er de så mætte at de kan ligge og sove ved Mila uden at hænge i hendes patter.
25.10.2020
Der hygges.
24.10.2020
Nye omgivelser.
22.10.2020
Der hygges.
21.10.2020
Der spises havlpemad.
19.10.2020
Hvalpenes første hvalpefoder, efterfulgt af mælkebar.
04.10.2020
Samme forældre som til Descendants kuldet
Uge 8 i hvalpekassen
Det er den sidste uge i hvalpekassen og der har rigtig været gang i rummet der blevet tumlet, leget og hygget samt trænet i at blive renlig. Vi har set flere af hvalpene løbe på "hvalpetoilet" når de ude og lege i hvalpebørnehaven også kommer de tilbage for at lege videre med de andre. Når hvalpene ikke har været udenfor deres hvalperum har de hygget sig sammen og hver for sig. De er næsten altid klar ved låg til at blive snakket med når vi kommer ned til rummet. Flokken er klar til at flytte hjemmefra og komme ud til deres nye familier, så de få masse nye oplevelser med deres nye familier
 
 
Uge 6 i hvalpekassen
Hvalpene har i denne uge været ude i haven når vejret har været til det og de har rigtig været på oplevelse sammen og hver for sig. De kommer også ud i " hvalpebørnehaven"  
Det er ikke altid de synes at de er færdig med at lege, når vi sætter dem i rummet igen.
Hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige. Når vi kommer forbi rummet kigger de op og kommer til lågen hvis vi kalder på dem. Når de andre hunde kommer ned, er de hurtig til at kommer hen til lågen.
Uge 4 i hvalpekassen
Der er kommet liv i hvalperummet, hvalpene har nu hel rummet.
Der bliver tumle og prøvet kræfter med hinanden.
De små hvalpetænder er kommet frem, så alt skal undersøges.
De er meget nysgeri og de gør gerne opmærksom på at de også er vågne og vil have noget fra Mila´s mælkebar eller noget mad. De får nu fast føde 3 gang om  dagen, så nu kan Mila ligge sammen med dem uden at de spiser hele tiden.

 
Uge 2 i hvalpekassen
Tiden i hvalpekasse går stadig med at spise og sove.
Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem krybe og forsøge på at bruge benene til at gå. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt i hvalpekassen.
Vi er begyndt at kunne ane små sprækker ved øjnene, så det bliver så spændende at se de små øjne når de kommer frem.
Mila er glad for hendes små hvalpe og vise os dem gerne både til os og de andre hunde, når hvalpene er mætte og sove kommer Mila gerne op til os i stuen