Hvalpe / Hvalpe The Lodge
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene har næsten hverdag været udenfor deres hvalperum enten i "hvalpe børnehaven" eller udenfor når vejret har været til det.  De bliver mere og mere modige, alt bliver undersøgt og de løber lidt længere væk fra os, når vi fløjter/kalder kommer de rigtig glade hen til os igen. De er også blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem. Hvalpene vil rigtig gerne snakke med os når vi kommer ned til dem og de komme ofte hen til lågen i hvalperummet og gør opmærksom på at de er i rummet. Det bedst de ved er at komme op, og så er de rigtig søde.
Alle hvalpene har haft besøg af deres kommende familier.
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. De prøver kræfter med hinanden, så der kommer nogle gange nogle høje hyl, men general er de rigtig søde og meget kærlige. Hvalpene har været ude hver dag i denne uge og de har også prøvet at være i "hvalpebørnehave". De er meget nysgerie og undersøger nye ting hver gang. De er i denne uge blevet chippet, så de har ikke halsbånd på mere, da det falder af når vi tumler med hinanden
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene. De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De har også opdaget de andre hvalpe i kasse, så de er begyndt at "slåse" med hinanden. Her sidst på ugen er de begyndt at få opblødt hvalpefoder, som de alle spiser. På hver deres forskellige måder ofte midt i maden, så de er ikke så pæne efter der har spist. De får stadig mad ved Nata`s mælkebar hvor de også tit ligger og hygger.
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen
Nata hygger med hendes lille flok, der bliver nusset omkring hvalpene.
Hvalpene kommer med en masse knirke lyde og bruger tiden på at spise, sove, spise, sove osv.
De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe The Lodge

The Lodge kuldet 7 1/2 uge

   
 Team Meinert´s The Lodge Noah  Team Meinert´s The Lodge Skye
   
Team Meinert´s The Lodge Alex  Team Meinert´s The Lodge Kaylee
01.07.2021
Når der er rengøring hjemme, flytter vi på hotel.
21.06.2021
Hvalpene er blevet chippet, det fejrede vi med frokost i haven.
The Lodge kuldet 4 uger
 
   
Team Meinert`s The Lodge Noah 
Team Meinert`s The Lodge Skye
   
Team Meinert`s The Lodge Alex Team Meinert`s The Lodge Kaylee
13.06.2021
Verden er blevet stor og hvalpene er gået på opdagelse.
09.06.2021
Hvalpene har fået deres første rigtige måltid, alle spiste med stor fornøjelse, det er nu kun bordmanerene vi skal arbejde med.
04.06.2021
Livet i hvalpekassen er meget roligt, men nu kan man godt se lidt forskel på video og foto.
28.05.2021
Vi 4 hvalpe fylder ikke meget når mor er væk, selvom vi har rundet 1 kg.
26.05.2021
Der hygges.
20.05.2021
Nata har født 4 flotte hvalpe - 3 tæver og 1 han.
Samme forældre som til Teen Wolf
Uge 8 i hvalpekassen
Det er den sidste uge i hvalpekassen og der har rigtig været gang i rummet der blevet tumlet, leget og hygget samt trænet i at blive renlig. Det er blevet sommer i Danmark, så hvalpene har været ud i haven hverdag og de har også været ude i deres hvalpebørnehave. Der rigtig blevet løbet rundt og trænet med at finde noget man kan have i munden og bærer på og de er ikke altid klar til at de skal ind i deres rum igen.
De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier. 
Uge 6 i hvalpekassen
Der er ikke så meget ro i hvalperummet mere hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige, de kigger op når vi kommer forbi rummet. Hvis de andre hunde kommer ned eller vi sætter os ved lågen så er de hurtigt henne ved lågen for at snakke med os. Hvalpene er begyndte mere at bruge deres "hunde-WC", så rummet har ikke så mange platter mere og når de er udenfor rummet er de gode til at giv lyd hvis de skal lave "stort". De er næsten udenfor deres rum hver dag enten helt udenfor eller i "hvalpebørnehaven", og de er rigtig nysgerrige og går på nye oplevelser. Det er ikke altid de er færdig med at lege, når vi sætter dem i rummet igen
Uge 4 i hvalpekassen
Der er kommet mere liv i hvalperummet. Hvalpene har nu hel rummet og når der er vågne bliver der tumlet og prøvet kræfter med hinanden. De har alle fået små hvalpetænder så dem er de også begyndte at bruges til at undersøge alt. De får nu fast føde og mælk fra Nata, de har ikke rigtig lært endnu at de ikke må gå i maden, så nogle gang har de mad i hele pelsen. Hvalpende har prøvet at være lidt ude i det fine vejr
Uge 2 i hvalpekassen
Nata og hvalpene har fundet rytmen i hvalpekassen og hvalpene stor trives, det meste af tiden går det med at spise og sove.  Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding imellem at krybe og forsøg på st bruge benene. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt. Vi er begyndt at kunne ane de små sprækker ved øjnene, så det bliver så spændende at de små øjne når de kommer frem. Nata er en rigtig glad hundemor og passe på hendes hvalpe, når hvalpende er mætte og sover kommer Nata gerne op til os i stuen også har hun Nata hygge tid.