Hvalpe / Hvalpe Runaways
Uge 7 i hvalpekassen
Hvalpene har næsten hverdag været udenfor deres hvalperum enten i "hvalpe børnehaven" eller udenfor når vejret har været til det, nogle gang 2 og 2, det er nemmer for os at styre, for ALT bliver samlet op når de skal på nye oplevelser. De bliver mere og mere modige, alt bliver undersøgt og de løber lidt længere væk fra os, når vi fløjter/kalder kommer de rigtig glade hen til os igen. Når de er i "hvalpebørnehaven", starter de ofte med at finde noget de kan have i munden også komme de stolte hen til os og viser det som små jagthunde. Bagefter går de på opdagelse løber frem og tilbage. prøver kræfter med sig selv og hinanden. De er også blevet svære at fotografer, for der hele tiden gang i dem.Hvalpene vil rigtig gerne snakke med os når vi kommer ned til dem og de komme ofte hen til lågen i hvalperummet og gør opmærksom på at de er i rummet, dog ikke når vi siger godnat, så er der ro i rummet indtil næste morgen. Alle hvalpene har haft besøg af deres kommende familier
Uge 5 i hvalpekassen
Der sker mere og mere i hvalpekassen hver dag, hvalpene bliver mere opmærksom på hvad der sker omkring dem. Når de er i "hvalpebørnehaven" er de rigtig begyndt at gå på opdagelse og prøve mere. I rummet prøver kræfter med hinanden, så der kommer nogle gange nogle høje hyl, men general er de rigtig søde:-)
De er begyndt at bruge "hunde WCét" til det store.De er også klar over hvornår de skal have hundemad og så sidder de klar ved lågen. De drikker vand og så er de stadig glad for Nata´s mælkebar.
Uge 3 i hvalpekassen
I denne uge er der sket meget med hvalpene.
De har alle fået øjne og begyndt at bevæge sig rundt i kassen næsten som rigtig små hunde. De har også opdaget de andre hvalpe i kasse, så de er begyndt at "slås" med hinanden. De prøver også deres lyde og især når de gerne vil have mad fra Nata. De er begyndt at få opblødt hvalpefoder, som de alle spiser på hver deres forskellige måder ofte midt i maden, så de er ikke så pæne efter der har spist. Nata er god til at komme og gøre dem fine igen også får de også lidt fra Nata´s mælkebar
Uge 1 i hvalpekassen
Lidt billeder fra den første uge i hvalpekassen
Der er kommer en hel masse knirkelyde og der bliver spist og sovet. Nata er rigtig god mor der pudser og nusser omkring hendes hvalpe, hvor de har deres helt egen rytme i hvalpekassen Nata har også overskud til at kommer op i stuen og være lidt sammen med resten familie. De andre hunde har også været inde og hilse på hvalpene.

Hvalpe Runaways

Runaway kuldet Ca 7 1/2 uge 
   
 Team Meinert´s Runaways LUCAS   Team Meinert´s Runaways ALEX
   
  Team Meinert´s Runaways AURA   Team Meinert´s Runaways NICO
   
  Team Meinert´s Runaways MOLLY   Team Meinert´s Runaways EIFFEL
   
  Team Meinert´s Runaways JULES  
10.12.2022
10.12.2022
Det er blevet jul, så vi hygger.
4 uger

Orange han Gul han
Blå hun Lilla hun
Rød hun Grøn hun
 
Brun hun  
20.11.2022
En gøgeunge i reden.
13.11.2022
Det går meget bedre med at spise.
11.11.2022
Trætte og mætte.
11.11.2022
Havpene har fået mere plads.
08.11.2022
7 små hvalpe får deres første hvalpefoder.
06.11.2022
7 små tykke hunde.
29.10.2022
Nata`s mælkebar er døgnåbent.
21.10.2022
Team Meinert`s Violetta Francesca og Studebaker Bonneville har fået 7 store sorte hvalpe, 5 tæver og 2 hanner.
Uge 8 i hvalpekassen
Det er den sidste uge i hvalpekassen, hvor der har været rigtig gang i rummet der er blevet tumlet, leget m.m. Flokken hygger sig i rummet,men vil rigtig gerne ud og gå på opdagelse og prøve nye grænser. De har været heldig at være ude i sne hvilket de synes var rigtig sjovt. Når vi kommer ind rummet er der med det samme og vil meget gerne snakkes med.De er alle klar og nysgerrig til at komme ud i verden ud på nye oplevelser i deres nye familier.
Uge 6 i hvalpekassen
Hvalpene er i denne uge blevet chippet og har ikke længe deres halsbånd på, da det ikke holder i velcroen. Der er ikke meget forskel på dem, så er det godt de er blevet chippet. 
Hvalpene er blevet mere aktive og nysgerrige,så der er ikke så meget ro i hvalperummet mere. De kigger op når vi kommer forbi rummet, hvis de andre hunde kommer ned forbi, er de hurtig henne ved lågen. De har deres egne opdragelses metoder, der bliver kæmpet, leget og sovet, de er blevet godt til at bruge deres ”hunde-WC”, der er ikke så mange våde pletter mere. Hvalpene kan godt lide at komme ud i "hvalpebørnehaven" og det er ikke altid de synes at de er færdig med at lege, når vi sætter dem i rummet igen.
Uge 4 i hvalpekassen
Hvalpene er flyttet ud af hvalpekasse og hvalpetoilette er kommet ind, så nu har de hele rummet. Der er kommet mere liv i rummet og der bliver tumlet og prøvet kræfter med hinanden. De små hvalpetænder er kommet frem, så alt skal undersøges. De får nu fast føde opblødt i vand, og de er ved at lærer at de ikke må gå i maden.
De elsker at få mælk hos deres Nata og når de har fået mælk kan de godt ligge og hygge lege med Nata
Uge 2 i hvalpekassen
Hvalpene er begyndt at bevæge sig lidt mere i en blanding mellem at krybe og forsøge på at bruge benene til at gå. Det er sjovt at se dem prøve at komme rundt i hvalpekassen.
Stadig væk går tiden med at spise og sove Nata kommer også op i stuen for at være sammen med os andre, når hvalpene sover. Vi er begyndt at kunne ane små sprækker ved øjnene, så det bliver så spændende at se de små øjne når de kommer frem.